Diabetes (Goodbye Diabetes 2).

Finnes det en kur for Diabetes? Diabetes-2-epidemien brer om seg som aldri før. Det finnes faktisk behandlingsmetoder som kommer mer og mer frem i lyset.

Den som best kan anbefales heter "The Gabriel Cousin Protocol", men de kunne like godt kalt den "Råkost lavfett-dietten". Dr G Cousin hevder at han kan gjøre 90-95% av alle diabetes type II pasienter symptomfrie og medisinfrie på 30 dager på en råkostdiett han beskriver i boken sin fra 2008: "There is a cure for diabetes" og i filmen på denne lenken:(Trailer) 

www.rawfor30days.com  

Cousin har også strålende resultater med Diabetes type I pasienter. En veldig inspirerende video med støtteerklæringer fra kjente navn som Woddy Harrelson og Tony Robbins og han Agape-fyren fra "The Secret".

Her er linken til filmen i fullformat (gratis): 

http://www.youtube.com/watch?v=2pjkC71exKU

Cousin uttaler seg om diabetes og hvilken helbredelsesprosent han har for diabetes 1 og diabetes 2 i denne videoen: spol til 8 min, 50 sek:

https://www.youtube.com/watch?v=XIMKobg9V1E

 

En tilsvarende bok av Mike Adams heter "How to halt Diabetes in 25 days".  den finnes så vidt jeg kan se gratis på lenken nedenfor.  Mike Adams er forøvrig en omstridt "cowboy" som går under navnet "The Health Ranger", men hans metode er uansett verdt et studium. Hans angrep på hvete som like ille som hvitt sukker har nok mye for seg.

http://greenleaf-apartments.com/gallery/haltdiabetes.pdf

Min kommentar er at etter en råkostkur på 30 dager eller mer (eller mindre) er det ikke sikkert det er det gustigste å forsette med 100% rå vegetarkost. Det må enhver finne ut av selv og man får anta at videre forløp er godt beskrevet i bøkene. Å snakke om en "kur" er kanskje å ta i for mye (?) men å bli symtomfri og medisinfri er jo nærmest det samme som å bli kurert.

 Engine2-dietten er omtalt annet sted i bloggen, omfatter vegankost både rå og kokt. Se mer lenger ned på siden om denne dietten.

 

Den kjente Gresk/Norske legen Fedon Lindberg sier i sine bøker at han kan holde en diabetes i sjakk (medisinfri /symptomfri) hos mange av sine klienter. 

 

*Benfotiamin-tilskudd - Er en lett forandret versjon av vitamin B1 (thiamin), kom på markedet i Japan på 50-tallet. Har vist god effekt ved diabetes og en rekke nevrologiske lidelser.  Tilgjengelig i Europa siden 1998, i USA siden 2005. www.benfotiamine.org

*Capsaicin - Capsaicin er den aktive ingrediensen i chili. Forskere i Toronto publiserte en studie i tidsskriftet Cell i 2006 der de injiserte dette stoffet inn i mus med Diabetes type I og type II. Resultatet var forbløffende. Musene viste ingen symptomer på Diabetes i inntil 4 mnd på én injeksjon! Menneskeforsøk begynte angivelig i 2008.

 

Diabetessår - Hampolje har vist god effekt mot diabetessår. Hamp regnes som en "Superfood", med en rekke gunstige egenskaper.

http://sacredvalleytribe.com/articles/alternative-medicine/hemp-oil-protocol/

 

Seanol er et produkt basert på en alge. Har vist seg effeklv ved mange sykdommer, bl a diabetesbivirkninger.  Har blitt testet ved Harvard med godt resultat for diabetes-relaterte lidelser.  www.jprenew.com 

 

Dr Scott Saunders sier du kan fjerne alle symptomer på diabetes type II på 4 uker, omtrent samme diett-metoder som Dr Gabriell Couisin, men mer fokus på kalori-inntak:  

http://www.noozhawk.com/article/022012_dr._scott_saunders_type_2_diabetes

 

Goodbye Diabetes ved Dr Youngberg

http://www.youtube.com/watch?v=4bcK6lMV9mA

 

Forfatteren av denne boken sier de kan kurere 95% av Diabetes 2-pasienter på en vegandiett han beskriver i boken sin, kan også hjelpe mot en rekke andre sykdommer. Han er en brannmann fra Texas og driver med triathlonen, ikke noen typisk "salatspiser".

http://engine2diet.com/

 

 *Kanel har ifølge en studie god effekt på diabetes/blodsukker, 1/2 teskje om dagen gjør underverker, men pass på at det er ekte kanel. Jeg anbefaler økologisk Ceylon-kanel (det står utenpå boksen), da vanlig kanel av og til inneholder noe som ligner kanel, men ikke er det!  Huffington post artikkel

 

Jeg (bloggeren) har sett to sykehusjournaler siste halvår der det står: "Pasienten har diettkontrollert diabetes"..  og når jeg sjekker hvilke medisiner pasienten får så har han/hun tilsynelatende ingen medisinering mot diabetes. Så legene kjenner til at man kan kontrollere dette gjennom kosten.

Diabetes type 1:  En nyvinning innen forskning på Diabetes 1 viser lovende resultater:  En liten studie, men referert i et anerkjent tidsskrift

Syre-base-balanse - Se nederst i artikkelen "Ukjent supermat".   http://alternativhelseforskning.blogg.no/1394468908_ukjente_superurtermat.html

 

*Richard Bernstein har skrevet boken "Løsningen på diabetes", den er oversatt til norsk med forord av professor Ø Aagenes. Jeg (bloggeren) har jobbet som assistent for Aagenes og han var en troverdig og dyktig pediater sist jeg sjekket. (innlegget er ikke sponset). 

losningen-pa-diabetes-av-richard-k-bernstein

 

#Diabetes      #kosthold  #Diabeteskur

4 kommentarer

MittLivMedEndometriose

28.03.2014 kl.13:32

Hei! Les gjerne min blogg om sykdommen endometriose. Er selv opptatt av forskning og at f.eks. kosthold kan hjelpe mot denne vonde sykdommen, som rammer mellom 2-20% av alle kvinner. Stå på videre med din blogg. Kjekt at ikke alle er "rosa bloggere" ;-)

*FIGHT LIKE A GIRL*

http://mlme.blogg.no/

alternativhelseforskning

01.04.2014 kl.17:36

MLME: Jeg skal lese på siden din og se om jeg finner noen "ukjente studier" å bidra med vedr den sykdommen også :-)

rawblisss

20.07.2014 kl.05:21

Dette har jeg tro på !

alternativhelseforskning

01.09.2014 kl.18:15

rawblisss:
La til noe der i dag også :-)

Skriv en ny kommentar

hits