hits

Helbredelse med Hamp/Cannabis/Marihuana

Hamp (cannabis sativa) og marihuana (cannabis sativa var. indica) er to forskjellige planter med forskjellige egenskaper.

Maihuana (Engelsk= Marijuana) var et etablert medisinsk preparat i USA inntil det ble forbudt i 1937. Jeg vet om 4 amerikanske presidenter som har brukt cannabis. 2 av de 4 første og 2 av de 4 siste :-) men her skal vi se på andre bruksområder enn rus.

*Hamp er en såkalt superfood. Hampfrøolje består av 80% flerumettet olje og har en perfekt balanse mellom Omega 6 og omega 3 -  3:1. Kan brukes i stedet for fiskeolje hvis man er redd for tungmetaller.  "Hampolje er naturens mest perfekt balanserte olje".

Jeg kjøper avskallede hampfrø i poser i helsekostbutikken. Har en nøtteaktig god smak og er som sagt en superfood struttende av sunne ting.

du kan lese mer om hampfrø her:

http://mjuuugly.blogg.no/blogg.html

Mer om hamp og utallige bruksområder her:

"Hemp could free us from oil, prevent deforestation, cure cancer and it is environmentally friendly, so why is it illegal?"

http://truththeory.com/2013/05/17/hemp-could-free-us-from-oil-prevent-deforestation-cure-cancer-and-its-environmentally-friendly-so-why-is-it-illegal/

http://truththeory.com/2012/09/06/hemp-can-repair-dna/

*Cannabis  - En av mange bruksområder er smertelindring. Danskene har jo et mer avslappet forhold til disse tingene enn nordmenn, her er en studie sitert i et dansk blad:

http://www.information.dk/telegram/243237

smertelindring med hampolje (og en rekke andre bruksområder):

http://sacredvalleytribe.com/articles/alternative-medicine/hemp-oil-protocol/

(spol til 48 sek inn i neste video):

http://www.youtube.com/watch?v=NnCdLcWHA8c

 

* Hamp har en rekke egenskaper utenom innvortes bruk (25.000 bruksområder ifølge denne artikkelen). Avlingen kan høstes 3 ganger om året og er derfor supereffektiv. Hamp kan f eks brukes til klær:

http://www.framtiden.no/medlemsblad/livsstil-og-forbruk/til-kamp-for-hamp.html

En av Norges største eksperter på supermat uttaler seg om hamp og cannabis her.

Tidsskrift for den norske legeforening har følgende artikkel som bl a beskriver tygging/svelging av cannabisprodukter som gir en langsommere absorbsjon av virkestoffene. Dette er også  beskrevet i annen litteratur, dette gir ingen eller liten rus og har en del gunstige virkninger som man mister ved røyking.    

http://tidsskriftet.no/article/1495645http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.edit&ar_id=44708834

*Cannabis mot leukemi og ved MS: En studie presentert i Huffington post  og en biolog på omtrent det samme :  http://adguk.com/videos/1/180#.Uy3AjmFOmH4.facebook

*Cannabisolje bl a mot kreft, en video med en Canadisk lege som har hatt suksess med dette:

http://wakeup-world.com/2014/04/01/rick-simpsons-cancer-cures-cannabis-oil-movement/

*Her er en kristen side om cannabisolje mot fremskreden prostatakreft     tanata.squarespace.com

*Mer om cannabis og kreft på denne videoen, Dr Courtney kurerte bl a et spedbarn for hjernetumor ved å dyppe smokken i cannabisolje 2 ganger daglig.

kort 4 år gammel video:

https://www.youtube.com/watch?v=a6iba3sEUIg

Mer om THC (et av de viktige virkestoffene i cannabis) og kreft her:

http://www.collective-evolution.com/2014/02/18/molecular-biologist-explains-how-thc-completely-kills-cancer-cells/

 

Tears of phoenix - en kompromissløs Kanadier som heter Rick Simpson har noen videoer:

Ganske kort video "Tears of Phoenix"   http://phoenixtears.ca/

Mer omfattende video: Run from the cure" (52 minutter):  https://www.youtube.com/watch?v=hmYNLNF7NBw

 

 

 

 

 

#hamp #hasj #marihuana #Marijuana #Cannabis #cannabisolje #Kreft #THC #Tearsofphoenix #CBD

10 kommentarer

The Girl

04.03.2014 kl.09:32

Det er synd hvordan de ulovlig gjør planter som kan være til stor hjelp. Istede skal man bruke syntetiske stoffer som er både dyrt å produsere og har en haug med bivirkninger.

07.12.2014 kl.20:45

Tror ikke det tar så veldig lang tid før Norge legaliserer det, det er helt vilt at vi forbyr en plante som har så utrolig mange gode egenskaper. Er litt tabu i vårt samfunn å diskutere slike ting, og det er til en viss grad forståelig, men vi må bli mer åpen. Å bruke en plante fremfor masse syntetiske greier er jo det beste tilbudet vi har. Banalt at mennesker har ulovliggjort en plante som vokser naturlig på denne planeten, de tar fra oss friheten og mulighetene våres, og gjør at vi må betale masse penger for greier de lager istede. Til syvende og sist viser de som styrer at det er de potensielle pengene de kan tjene på å gjøre forrandringer, som styrer dem.

Bra innlegg :)
Canabis har også vist seg å ha god effekt mot ptsd symptomer(post traumatisk stress)

Jeg har selv vært innom tanken på medisinsk canabis og ser at det muligens kunne være et alternativ om jeg skulle komme oppi en akutt situasjon.

Jeg har legeskrekk og pillefobi, så ja canabis kunne vært et godt alternativ,...

Norweed

11.01.2015 kl.16:48

Når folk hører at jeg arbeider for å fremme legalisering av cannabis i Norge, blir jeg møtt med forakt og bekymring. "Vil du hasj skal bli lovlig?!" sier de. Ignoranse og uvitenhet gjør folk trangsynte for cannabis' bruksområder og hvordan det kan forbedre folkehelsen betraktelig. Når vi oppsøker leger i dag for medisiner får vi ofte en medisin på resept som fokus-behandler ETT problem, samtidig som medisinen ofte har farlige/ubehagelige bivirkninger, for ikke å snakke om evt. avhengighetspotensiale.

Personlig sliter jeg med angst, depresjon og PTSD. Jeg har oppsøkt en rekke leger og psykiatere for hjelp i omlag 10 år, uten at noe har hjulpet. Mange av medisinene gjorde derimot tilstanden min værre. Sertralin og Mirtazapin innholdige medikamenter gjorde meg likegyldig, aggressiv, fraværende og endret personligheten min betraktelig. Cannabis har vært den eneste medisinen som har hjulpet meg, men jeg måtte lese meg til hvordan jeg skulle bruke det riktig og for å unngå å bli en "misbruker". Jeg fikk livet på sporet igjen, ble mer sosial og skolegang gikk endelig oppover.

Forbudet i dag gjør at man må oppsøke kriminelle miljøer for å få tak i cannabis, og det man får er meget overpriset og har ofte svært lav kvalitet. Man har tilogmed funnet spor av heroin og amfetamin i Norsk smugler-hasj, og dette mye omtalt i Norske forumer.

Propagandaen fra 1900-tallet har programmert offentlige instanser å ta utgangspunkt i et negativt syn på cannabis når det omtales i medier og på deres nettsider, og informasjonen de deler er svært mangelfull og mangler innsikt i de mangfoldige perspektivene man må ta i betraktning når man skal analysere konsekvensetikk og samfunnsrelaterte spørsmål.

Redaksjonen i forebygging.no tok for seg en objektiv analyse med grunnlag i en rekke pålitelige kilder, da de skrev kronikken om at legalisering av cannabis er bedre enn forbud og frislipp.

Link: http://www.forebygging.no/Kronikker/2012-2011/Regulert-lovlig-cannabis-bedre-enn-bade-forbud-og-frislipp/

Det er også mye historie bak hvordan cannabis forbudet oppstod, og bakgrunnen er alt annet enn bekymringen for helsen for brukeren og samfunnet. Tvert imot. Les blogg artikkelen min for innsikt. Se også videoen på slutten.

Link: http://norweed.blogg.no/1419860108_roten_til_hysteriet_r.html

alternativhelseforskning

11.01.2015 kl.23:12

norweed:
Ja litt morsomt at faktist 4 kjente amerikanske presidenter har røkt cannabis, to av de uten å legge sjul på det. Ddet var vel Washington og Jefferson som røkte regelmessig.. og Clinton og Obama har innrømmet bruk.

Norweed

19.01.2015 kl.01:28

På NRK debatten som var på fredag så tok de ikke opp NOE rundt de medisinske eller industrielle bruksområdene til cannabis. Det er så ufattelig absurd at det skulle ikke vært lov at disse inkompetente "Reefer Madness 2.0" politikerne skal hjernevaske uvitne foreldre om dette emnet ALL OVER AGAIN. Ufattelig. Les mitt siste innlegg ;)

Alexandra

12.08.2015 kl.20:12

Jeg tror grunnen for at de fleste folk i Norge har så store fordommer mot Cannabis er de lav-kriminelle utkledd som wannabegangstere som i tillegg er knarkere. Hadde de hatt mer kunnskap skulle nok saken med legalisert vært så mye mer annerledes :)

mittstilleland.blogg.no

22.09.2016 kl.10:21

Anbefaler på det aller sterkeste å se dokumentaren "the house I live in"/"den tapte narkotikakrigen"

for et godt innblikk i hvorfor denne planten samt andre svartelistede "rusmidler" har vært, og fortsatt er ulovlig.

Skremmende, men vanvittig bra dokumentar, og den bør sees av alle.

http://www.imdb.com/title/tt2125653/

Birgitte

18.06.2017 kl.10:34

Spennende lesestoff! Må ta i bruk hampolje ser jeg :P

Jarle Larsen

01.11.2017 kl.13:41

Her var det mye kunnskapsbasert lesestoff. Jeg har brukt cannabis mot PTSD i 28 år. Jeg regner det som helt usannsynlig at jeg hadde levd i dag uten denne medisinen. Cannabis fikk meg også ut stor alkoholavhengighet i 20 år. Se tre meningsmålinger om cannabis og gi din stemme. Se: https://social.i-say.com/polls

Skriv en ny kommentar